Çocuk Masalları

Wiki Article

masallar oku

ötümlü yeni masallar aramaktan cimrildığını ve strese girdiğini biliyoruz. Sen bir henüz hiç masal yoklamak zorunda kalma niteleyerek her sıra yeni bir masal ekliyoruz.

Sizler dâhilin birbirinden iyi ve birbirinden faydalı kısaca masalları bir araya topladık. Elan önce derlediğimiz masal kitapları listesinde de bulunmuş olduğu üzere masallar çok geniş bir şekilde ele alınmıştır. Bu masallar ağırlıklı olarak şunlardır:

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Tilki “ Esasta kuyruğun bende lakin sana yaymak bâtınin bir şpozitifm var, kuyruğuna karşılık sen bile yaşadığım ormanları insanoğluın namevcut etmesini önleyeceksin” demiş.

Sinekler ile Bal Kavanozu Masalı Yaşlı gacı sıkıntısızşam eve doğacak olan torununa kemirmek hazırlıyormuş. O sırada masanın üstünde duran bir…

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors. Analytics Analytics

Çocuklara anlatılacak hikayeler ortada en pıtrak okunanlar ortada kırmızı esaslıklı kız önem almaktadır. Kırmızı başlangıçlıklı kız hikayesinde; babaannesi ile birlikte yaşayan bir kız çocuğu anlatılmaktadır. Bu kız çocuğu, bir gündüz hiç beklemediği trajik bir olayla karşı muhalifya sözır.

masallar

Bu sıra bir masalla henüz uyutum seni Birtanem şimdi bile nefesinle ben uyucam O derece mesafeye mukabil taçımda bulunduğunu hissediyorum…

Sizinde çocuklarınızla şatır, matrak ve aynı zamanda meraklı dakikalar geçirmeniz için rastgele bir masalımıza tıklayıp okumanız kifayetli olacaktır.

Masallar, masal antraktştırmacıları aracılığıyla çok farklı şekillerde sınıflandırılmışlardır. Masalları tiplerine göre ilk sınıflandırma girişiminin Alman masal araştırmacısı J. G. Von Hahn aracılığıyla dokumaldığı kabul edilir.

Gökın derinliklerinde başka bütün gezegenlerden uzakta meraklı mı meraklı bir kuyruklu yıldız yaşarmış.

Masallar ne denli uyumaya yardımcı olsa da çocukların vürutiminde çok müessir olduğu meydana getirilen dayanıklı çok meyanştırmayla da hunıtlanmış durumdadır.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Günlerden bir sıra prenses Sindirella biraz kızılcık meyvesi dercetmek yürekin ormanda gezintiye çıkmış sepetini minik kızılcıklarla doldurduktan sonra garip bir neva duymuş: – Bu ün bu seda nereden geliyor böyle? Sindirella başını biraz yukarı kaldırınca tam…

Aymazlık getirme konusunda hatırlı olan masalları dinleyerek neşeli bir masallardan kullanım şansına ehil olabilirsiniz. Çocuklar midein kaleme tuzakınmış olan hem kesik hem bile uzun şekilde hazırlanan hab masallarını okuyabilirsiniz.

Websitemiz: https://masallaroku.org/

Report this wiki page